joi, 3 februarie 2011

TARG DE SF. VALENTIN

Cu ocazia zilei de Sf. Valentin, la Hello Shopping Park (la real) - Bacau, in perioada 11-14 februarie se organizeaza un TARG DE CADOURI, la care pot participa si creatori hand-made din orice domeniu(bijuterii, felicitari, decoratiuni,origami, pictura, icoane,etc.). Inscrierea este gratuita. Pentru detalii si inscriere va rog sa ma contactati la mail: mihaela.munteanu@ymail.com
 Nu dati cu pietre, poza am facut-o eu cum am putut (mai bine zis cum am stiut) si nu e afisul evenimentului.

6 comentarii:

LIDIA spunea...

Mie imi place foarte tare afisul... si apropo... eu meeerrrrrrggggggggggggg!

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

veronicad spunea...

Buna Miki!
Este foarte frumos si interesant ceea ce faci si mai ales ca pui suflet.
Multumesc mult pentru aprecierile facute in acel comentariu!
L-am gasit intamplator pe net,nu stiam de existenta lui...De altfel,sunt totusi novice in ale net-ului! Acum am fost tare ocupata cu blogul,am incercatsa-i mai schimb "look-ul",insa mai am mult de lucru.
Te pup si irti doresc mult succes la evenimentele care urmeaza.

Lipo spunea...

My dear friend, un mic semn de multumire te-asteapta pe blogul meu http://facutdelipo.blogspot.com/

jewelswithlove spunea...

Mihaela,pe blogul meu te asteapta un premiu!

accesoriiflorina spunea...

Buna.Eu sunt la inceput de drum in arta Fimo, e extrem de relaxant.Felicitari pentru creatii,te adaug la lista mea.Pupici.florina din Suceasva.