miercuri, 25 martie 2009

Cercei old style

10 lei
Cercei din margele tubulare de sticla si cristale mov, pe accesorii metalice.

4 comentarii:

Elle spunea...

Buna. Creatiile tale sunt foarte frumoase si foarte reusite. Succes

Miki76 - Mihaela Munteanu spunea...

Îţi mulţumesc pentru aprecieri.Te invit pe breslo.ro să îţi faci un cont în cazul în care vrei sa vinzi din lucrurile pe care le creezi.Nu fac publicitate acestei comunităţi dar poate vrei să-ţi vinzi prin net lucruşoarele.Încă odată îţi multumesc pentru cuvintele frumoase şi sper să ţinem legătura.

squash spunea...

Buna! Tocmai ti-am descoperit blogul prin intermediul breslo. Margelesti extraordinar de frumos. Spiralele tale imi plac in mod deosebit. Ce nu-mi place sunt preturile, of, cum iti scoti tu munca avand preturile atat de mici? E retorica intrebarea, imi dau seama ca margelesti din pasiune. Sper macar ca oamenii sa aprecieze ce stii tu sa faci. Un weekend placut sa ai!

Miki76 - Mihaela Munteanu spunea...

Multumesc pentru aprecieri.E adevarat ca e marea mea pasiune si probabil de aceea intai de toate se afla placerea de a vedea lume purtandu-mi bijuteriile si dupa aia pretul.Inca nu mi-am propus "sa traiesc" di bijuterii.La lucrurile creeate de tine m-au dat gata combinatiile de culori, absolut minunate.Ca sa nu mai spun de bijuterii in ansamblul lor:SUPERBE!!!!!