sâmbătă, 28 aprilie 2012

Agata rosie si onixCabochoane ( agata rosie, onix),flori si frunze din sticla ceheasca (rosii si negre), cipsuri de sticla rosie, perlute de sticla, de 4 mm rosii si bronz,margelute toho (rosii,negre, iris brown) si margele tubulare de sticla neagra - toate aplicate pe fetru negru. Dosul colierului este din piele naturala,neagra iar baza colierului este din perle negre de sticla de 8 mm.Se inchide cu un nasture vintage si are aprox. 45 cm. circumferinta in jurul gatului. Lungimea piesei centrale, pe mijloc de deasupra pietrei rosii pana la capatul celui mai lung franjur este de aprox. 13,5 cm. 
NU ARE ACCESORII METALICE.

Daca vi-l doriti il pueti cumpara din magazinul meu: MIKILAND

miercuri, 18 aprilie 2012

Set Angelic-vintage style
Set din broşa şi cercei lucraţi cu tehnica brodării cu mărgele.
Este o combinaţie între răşină(cabochoanele), cristale faţetate de 3 mm, mărgeluţe toho de 2 mm, albe şi maro deschis şi piele albă pe dosul lucrăturii.
Accesoriile sunt argintii.
Cerceii sunt cu platou , pe tijă şi se fixează cu dopuri de silicon.Au aprox. 3 cm lungime si 2,5 cm lăţime, acoperind lobul urechii în întregime.
Broşa are formă neregulată dată de forma trandafirului.Are aprox. 5 cm diametru.
 Nedisponibil

vineri, 6 aprilie 2012

TARG DE PASTE - 6-8 APRILIE 2012

VA ASTEPTAM CU MARE DRAG LA TARG SA VEDETI NOUTATILE PE CARE LE-AM CREEAT, SA VEDETI CE AU MAI LUCRAT PARTICIPANTII LA TARG, SA ASISTATI LA INCONDEIEREA OUALOR DE MESTERII POPULARI BUCOVINENI SI DE CE NU, SA GUSTATI DIN PREPARATELE TRADITIONALE PREZENTE LA TARG.